Halloween tapahtuma: Karkki&Kepponen

Syksyn hurrrjin tapahtuma tulee taas!

Sunnuntaina 28.10.2017 klo 14-18 Seinäjoen lukio muuttuu hurjan iloiseksi Halloween maaksi!

Seinäjoen paikallisyhdistys järjestää tuttuun tapaan koko perheen jännittävän riehan Halloween - Karkki tai kepponen – tapahtuman. Iloisessa ja koko perheelle suunnatussa riehassa on toimintaa ja puuhaa kaikenikäisille lapsille. Tapahtumapaikka on naamioitu halloween-henkiseksi kurpitsoin, lepakoin ja hämähäkinverkoin. Kahvio täyttyy hirvittävän ihanista leivonnaisista. Haamudiskossa musaa soittaa DJ Tony.

Lukion kaksi kerrosta täyttyvät erilaisin toimintapistein. Mukana mm. pomppulinna, lattia on laavaa-temppurata, kasvomaalaus, onginta, yhteisötaideteos, aistitehtäviä, valokuvauspiste ja maakunnan mahdottomin arvonta, jossa joka arpa voittaa. Rohkeimmat voivat uskaltautua hiukset pystyyn nostattavalle hurjalle kauhupolulle! Tapahtumaan saa pukeutua ihanan kauheisiin naamiaisasuihin. Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille lapsille - isommillekin lapsille ja kaikille, joita lapsettaa!

Touhupassi maksaa MLL jäsenille 2€ ja muille 3€. Vain lapsista maksetaan, aikuiset pääsevät sisään ilmaiseksi ja riittää että jäsenkortti löytyy yhdeltä perheen aikuiselta. Passin saa puuhapisteitä kiertämällä kerättyä täyteen hienoja leimoja.
Menossa mukana Luovaamo-teatteri, tukioppilaita