Lastenhoitopalvelu Lapsiparkki

Arjen apu

Lastenhoitopalvelu Lapsiparkki palvelee perhetalo Kivirikossa kesällä juhannukseen saakka tiistaisin ja torstaisin klo 9-17. Lapsiparkki on kesätauolla 24.6-14.8.2022.

Perhetalossa työskentelevillä ammattilaisilla on paljon kokemusta lasten hoitamisesta ja perheiden kanssa toimimisesta. Lapsenne on turvallisissa ja luotettavissa käsissä!

Lapsiparkki tarjoaa hoitoapua silloin, kun sitä tarvitsette. Hoitoaikoja on saatavilla lyhyelläkin varoitusajalla ja niitä voidaan yhdessä räätälöidä joko tilapäiseen tai pidempiaikaiseen tarpeeseen.

Toiminnassa jokainen lapsi huomioidaan yksilönä kehitystä ja kasvua tukien. Lapsiparkissa touhutaan lähinnä lapsen toiveiden mukaisesti leikkien, pelaillen ja yhdessä aikaa viettäen. Lapsiparkissa on usein myös leikkikavereita.

Lapsiparkki on avoin kaikille,  MLL jäsenyydestä riippumatta.

Miten toimin?

Varaa hoitoaika soittamalla, puh.  045 2624281. On hyvä tehdä ennakkovaraus, mutta hoitoaikoja voi tiedustella akuutisti myös samalle päivälle.

Voitte itse päättää lapsenne hoitopäivän pituuden, lapsiparkin aukioloaikojen puitteissa. Huomioittehan kuitenkin, että lapsiparkissa ei ole mahdollisuutta ulkoilla tai nukkua päiväunia.

Lapsen tulee olla iältään vähintään 10 kk, yläikärajaa ei ole.

Lapsiparkkiin voi tulla myös rauhassa tutustumaan yhdessä vanhemman kanssa.

Käytännöt

Lapsen hoitoreppuun pakataan vaihtovaatteet ja tarvittaessa vaipat sekä lapselle hoidon aikana tarjottava välipala / ruoka / juoma. Omia astioita ei tarvita.

Sairasta lasta ei voi tuoda hoitoon.

Ensimmäisellä hoitokerralla täytetään lapsen tiedot - lomake, joten varaathan saatteluun hivenen enemmän aikaa.

Maksut

MLL jäsenet:

1 lapsi4€/h
2 tai useampia lapsia6€/h

Muut:

1 lapsi7€/h
2 tai useampia lapsia9€/h

Maksaa voi käteisellä tai korttipäätteellä.

MLL jäsenhinta edellyttää voimassa olevan jäsenkortin esitettämistä maksamisen yhteydessä.

Jos haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen kätevästi verkossa. Liityttyäsi saat jäsenedut heti käyttöön.

Ota yhteyttä, me autamme!

Tiedustelut

lapsiparkki@mllseinajoki.fi