Lapsiparkki - arjen apu!

Arjen apu

Lapsiparkki on suljettu 16.3. saakka resurssipulan vuoksi. Tiistaista 16.3. alkaen uudet aukioloajat klo 9-17 arkisin ja uusi ihana hoitaja Hanna!

Jos tarvitset sulkuaikana kovasti hoitoapua, aina voit kysyä. Lyhytaikaisia 1-2 tunnin aikoja saatamme pystyä järkestämään.

MLL Seinäjoen Lapsiparkkia voi käyttää lyhytaikaiseen ja tilapäiseen hoidontarpeeseen, olipa kyseessä sitten vanhemman lääkärikäynti, pankkiasiat, kauppareissu, opiskelu, työjutut tai päiväunet. Lapsiparkki on avoin kaikille, myös muille kuin MLL jäsenille. Lapsiparkin löydät Kivirikon perhetalolta (os. Puskantie 36C, Seinäjoki).

Lapsiparkissa jokainen lapsi huomioidaan yksilönä kehitystä ja kasvua tukien. Lapsiparkissa touhutaan lähinnä lapsen toiveiden mukaisesti leikkien, pelaillen ja yhdessä aikaa viettäen. Perhetalossa on usein myös leikkikavereita.

Miten toimin?

Lapsiparkki on suosittu palvelu ja hoitoaika kannattaakin varata ennakkoon, jos haluaa varmistaa, että mukaan mahtuu! Soita 045 2624281.

Lapselle voi laittaa pientä evästä mukaan. Perhetalollahan ei ole tarjolla ruokaa. Omia astioita ei tarvita. Perhetalossa on myös jääkaappi asiakkaiden käyttöön ja ruoka voidaan lämmittää mikrossa.

Ethän tuo sairasta lasta hoitoon.

Hoitoajat

Toiminnan sujuvoittamiseksi lapsiparkissa sovelletaan pienimpien lasten kohdalla enimmäishoitoaikoja:

10-12kk ikäiset1,5 h
1-2 -vuotiaat3 h
yli 2-vuotiaatei aikarajaa

Maksut

MLL jäsenet:

1 lapsi4€/h
2 tai useampia lapsia6€/h

Muut:

1 lapsi7€/h
2 tai useampia lapsia9€/h

Maksaminen onnistuu käteisellä tai korttipäätteellä.

Muistathan esittää voimassa olevan jäsenkortin maksaessasi. Voit myös liittyä jäseneksi verkossa vaikka heti!