Tue toimintaa

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi sääntöjensä perusteella vastaanottaa rahalahjoituksia ja testamenttauksia. Lahjoitukset ovat pitkällä aikavälillä auttaneet merkittävästi yhdistystä ylläpitämään monipuolista toimintaa.

Lahjoituksen voi osoittaa johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai yleislahjoituksena, jolloin yhdistys päättää itse, kuinka lahjoitus kohdennetaan. MLL Seinäjoen paikallisyhdistys ry. on yleishyödyllinen yhdistys ja täten lahjoitukset ovat verovapaita sekä lahjoittajalle että vastaanottajalle.

Jos haluat lahjoittaa, olethan yhteydessä suoraan yhdistykseen!

Tavoitat meidät sähköpostitse yleisosoitteestamme seinajoen.yhdistys (at) mll.fi tai puhelimitse 045 262 4281.

Lämmin kiitos tuestanne!

Testamenttilahjoitus?

Moni kokee MLL:n toiminnan mielekkääksi testamenttilahjoituksen kohteeksi. MLL:n toiminta kohdistuu jokaisella vuosikymmenellä suoraan sen ikäpolven lapsiin ja nuoriin.

Jotta lahjoitus kohdentuisi juuri sille alueelle, jolle testamentin jättäjä haluaa, testamentin osoituksessa tulee mainita selvästi juuri kyseisen alueen yhdistyksen nimi. Jos siis haluat kohdentaa testamenttilahjoituksesi MLL:n toimintaan juuri Seinäjoen alueelle, merkitsethän lahjoituksen kohteeksi ”MLL Seinäjoen paikallisyhdistys ry.” tai ”Mannerheimin Lastensuojeluliiton Seinäjoen yhdistys ry”.

Jos haluat varmistua asiasta, voit aina kysyä lisätietoa suoraan yhdistyksestämme. Myös tässä asiassa tavoitat meidät sähköpostitse yleisosoitteestamme seinajoen.yhdistys (at) mll.fi tai puhelimitse 045 262 4281.

Testamenttilahjoitus on arvokas ele, josta olemme syvän kiitollisia.