Jäsenedut

MLL Seinäjoen yhdistys tarjoaa jäsenilleen paikallisia etuja.

Jäsenet saavat alennusta mm. MLL:n järjestämien kerhojen kurssimaksuista ja käyttäessään perhetalon palveluja. Lisäksi jäsenetuja tarjoavat useat paikalliset yritykset.

Jäsenedut saa käyttöön voimassa olevaa mobiilijäsenkorttia näyttämällä, joka on ladattavissa kännykkään kirjautumalla Oma MLL-sivuille.

Paikalliset jäsenedut

Blaa Seinäjoki

BOURGES ja KAIRO imetystunikoita MLL etu 59€ (norm 65-69€) koskee myös mekkoja ja huppareita jos sanat Bourges tai Kairo ovat niissä). Etu voimassa MLL-jäsenkortttia näyttämällä.

Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy

10% alennus katsastusmaksusta

Fysio2000

Kuntosalin vuosikortti 234€ tai eLaskulla 19,50€/kk

Ryhmäliikunta Pulssin toimipisteessä 29€/kk

Salikortti sisältäen kuntosalin ja ryhmäliikunnan 39€/kk

Hieronta, fysioterapia ja PT-paketit 10% alennus normaalihinnoista

Pulssin toimipisteelle lunastettava 10€ tägi, muilla toimipisteillä toimii ovikoodi.

Korttia tilattaessa mainitse: MLL Seinäjoki, nimi, osoite, puhelinumero ja syntymäaika sekä kortti, jonka haluat tilata ja toimipaikat, joissa haluat käydä ja lisäksi maksutapa (eLasku, maksu paikan päällä, smartum tms).

Tilaukset: info@fysio2000.fi

Glow Dance

10% alennus kausimaksullisista tuotteista kaikille MLL jäsenille (poislukien lyhytkurssit ja Ek-ryhmät).

Hotelli-Ravintola Alma

Jälkiruoka pääruoan yhteydessä ilmaiseksi MLL jäsenille.

Musiikkiopiston Kahvila Tmi Sari Rajamäki

20% alennus lounaskeitosta ja -salaatista sekä kahvista ja täytetyistä sämpylöistä kaikille MLL jäsenille.

Namitupa

Namituvan myymälässä Ilmajoella 10% alennus. Verkkokaupassa koodilla "MLL" ylläriherkku kaupan päälle.

Ravintola Marttilan Talli

Lounas hintaan 9,20€. Alle 5-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat puoleen hintaan.

Rengastien Autotarvike Oy

Tuntuvia etuja tuoteryhmästä riippuen, alennukset 10% - 40% kaikille MLL jäsenille.

Studio Saarinen

10% alennus lapsi- ja perhekuvauksista.

The Kids & Mothers

10% alennus normaalihintaisista Name it ja Mamalicious tuotteista.

Zoomi / Seppälän valokuvaamo

Liikkeestä ostettaessa valokuvat, canvastaulut, julisteet ja tapetit omasta tiedostosta 15% alennuksella. Kehykset ja albumit 10% alennuksella.

Valtakunnaliset jäsenedut

Lapsemme-lehti vuosikerta, ilmestyy kaksi kertaa vuodessa

Lukuisa määrä muita etuja. Katso edut täältä.