Jäsenedut

PAIKALLISET JÄSENEDUT:

Seinäjoen yhdistys tarjoaa paikallisia etuja. Jäsenet saavat alennusta MLL:n järjestämien kerhojen kurssimaksuista ja käyttäessään perhetalon palveluja.

Jäsenkorttia näyttämällä saa alennuksia myös monista lastenvaate  ja -tarvikekaupoista ja sekä muista yrityksistä:

• Emmas & Mamas tarjoaa jäsenkorttia näyttämällä 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Etu ei koske tuoteryhmiä Rose in April, bObles ja Pappelina.

• Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy antaa jäsenille 10 % alennuksen katsastusmaksusta. Yritys on kotimainen ja yksityinen katsastusasema Seinäjoella osoitteessa Varastotie 11. Avoinna ma-pe 8-18 sekä la 9-14.

• Fysio2000: 10% alennus kuntosalin vuosikortista, 6 kk kortista ja Personal Training -paketeista.

• Glow Dance: 10% alennus kausimaksullisista tunneista kaikille MLL:n jäsenille.

• Juhlapalvelu Eko antaa kaikista tuotteistaan -20% alennuksen. Ekosta löydät upeita mm. upeita kukkia ja viherkasveja sekä juhliin monen moista tuotetta.

• Musiikkiopiston Kahvila (Kivirikon Perhetalon vieressä) antaa -20% alennuksen lounaskeitosta ja -salaatista sekä kahvista ja täytetyistä sämpylöistä. Etu voimassa kaikille MLL-jäsenille

• Ravintola Marttilan Tallin lounas hintaan 8,60€. Alle 5-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. Kivirikon käyntiin on näppärää yhdistää lounas Marttilan tallissa, lounaat saa myös mukaan!

• Rengastien Autotarvike Oy antaa tuntuvia etuja MLL:n kaikille jäsenille! Tuoteryhmästä riippuen alennukset 10%-40%. Tuotteet lähetetään tarvittaessa koko maahan.

• Suomen Taidetarvike antaa normaalihintaisista tuotteista 15% alennusta. Uusi osoite on Vapaudentie 56.

• Stuodio Saarinen Seinäjoella antaa -10% alennuksen lapsi- ja perhekuvauksista.

• Studio StreetSeinäjokinen valokuvaamo tarjoaa jäsenille 10% alennuksen vauva- ja lapsikuvauksista.

• Talonhenki Oy tarjoaa kertaluontoisen siivouspalvelun kotiin luxury-hinnalla 41€/tunti. Palvelu kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

• The Kids & Mothers  lastenvaateliike antaa jäsenkorttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

• Zoomi tarjoaa liikkeestä (Kauppakatu 9, Seinäjoki) ostettaessa valokuvat, canvastaulut, julisteet ja tapetit omasta tiedostosta -15% toimitus jopa saman päivän aikana. Kehykset ja albumit -10%.

• Widam cafe tarjoaa MLL-jäsenille -10% ostoksista (ei limsat). Widam cafen löydät Torikeskuksen ylimmästä kerroksesta parhaalta näköalapaikalta. Ihania vohveleita, maukasta pikkuhyvää ja loistavaa tunnelmaa Widam Cafe:ssa!

• Äitiysfysioterapeutti Hanna Nieminen Tmi Hanna Hautala antaa 10% alennuksen yksilökäynnistä ja/tai erkauma-ryhmästä. Ryhmä kokoontuu 5 krt. Soita 050 3518510.

VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT:

Valtakunnalliset jäsenedut näet klikkaamalla tästä!

Mukana mm. HopLop, Duudsonit Activity Park ja Sokos Hotellit.