Jäsenedut

Paikalliset

MLL edut

MLL Seinäjoen yhdistys tarjoaa paikallisia etuja. Jäsenet saavat alennusta esimerkiksi MLL:n järjestämien kerhojen kurssimaksuista ja käyttäessään perhetalon palveluja.

Jäsenkorttia näyttämällä saa alennuksia myös monista lastenvaate  ja -tarvikekaupoista ja sekä muista yrityksistä:

Emmas & Mamas

10% alennus normaalihintaisista tuotteista jäsenille. Etu ei koske tuoteryhmiä Rose in April, bObles ja Pappelina-

Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy

10% alennus katsastusmaksusta jäsenille.

Fysio2000

10% alennus kuntosalin vuosikortista, 6 kk:n kortista ja Personal Training -paketeista.

Glow Dance

10% alennus kausimaksullisista tuotteista kaikille MLL jäsenille.

Hotelli-Ravintola Alma

Jälkiruoka pääruoan yhteydessä ilmaiseksi MLL jäsenille.

Juhlapalvelu Eko

20% alennus kaikista tuotteista.

Koulutettu hieroja Sami Koivuniemi / Triforma Oy Hoiva

15% alennus normaalihintaisista hieronnoista.

Life Circus Seinäjoki

10% alennus kaikista lasten / perheiden sirkuskursseista kaikille MLL jäsenille.

Musiikkiopiston Kahvila

20% alennus lounaskeitosta ja -salaatista sekä kahvista ja täytetyistä sämpylöistä kaikille MLL jäsenille.

Ravintola Marttilan Talli

Lounas hintaan 8,60€. Alle 5-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat puoleen hintaan.

Rengastien Autotarvike Oy

Tuntuvia etuja tuoteryhmästä riippuen, alennukset 10% - 40% kaikille MLL jäsenille.

Suomen Taidetarvike

15% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Studio Saarinen

10% alennus lapsi- ja perhekuvauksista.

Studio Street

10% alennus vauva- ja lapsikuvauksista jäsenille.

Talonhenki Oy

Kertaluontoinen siivouspalvelu kotiin luxury-hinnalla 41€ / tunti. Palvelu kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

The Kids & Mothers

10% alennus normaalihintaisista Name it ja Mamalicious tuotteista.

Zoomi

Liikkeestä ostettaessa valokuvat, canvastaulut, julisteet ja tapetit omasta tiedostosta 15% alennuksella. Kehykset ja albumit 10% alennuksella.

Äitiysfysioterapeutti Hanna Nieminen / Tmi Hanna Hautala

10% alennus yksilökäynnistä ja/tai erkauma-ryhmästä (kokoontuu 5 kertaa). Puh. 050 351 8510

Valtakunnaliset MLL edut

• Lapsemme-lehti neljä kertaa vuodessa

• Lukuisa määrä muita etuja esimerkiksi Duudson activity parkkiin, HopLoppiin, hotelleihin, risteilyille, ja verkkokauppoihin. Katso edut täältä.