Ovatko lasten asiat sinulle tärkeitä?

Haluatko vaikuttaa sekä tukea lasten ja perheiden puolesta tehtävää työtä?

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille.

Liity jäseneksi netissä ja voit maksaa jäsenmaksun heti verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Seinäjoen paikallisyhdistys myös järjestää koko perheelle kivaa tekemistä ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden tehdä hauskaa ja mielekästä työtä lasten hyväksi. Saat Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa ja olet oikeutettu moniin paikallisiin ja valtakunnallisiin jäsenetuihin. Tervetuloa mukaan!

MLL Seinäjoen jäsenmaksu 25 euroa vuodessa. Alle 18-vuotiaiden jäsenyys on maksuton. Halutessasi voit myös maksaa 5 euron vapaaehtoisen tukimaksun MLL:n hyväksi.

Täytä jokaisesta perheenjäsenestä oma liittymislomake.