Kuinka lahjoitan?

Toimintansa tukemiseksi MLL Seinäjoki voi sääntöjensä perusteella vastaanottaa rahalahjoituksia ja testamenttauksia.

Lahjoitukset ovat pitkällä aikavälillä auttaneet merkittävästi yhdistystä ylläpitämään monipuolista toimintaa. Lahjoituksen voi osoittaa johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai yleislahjoituksena, jolloin yhdistys päättää itse, kuinka lahjoitus kohdennetaan.

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys ry on yleishyödyllinen yhdistys, jolloin lahjoitukset ovat verovapaita sekä lahjoittajalle että vastaanottajalle.

Huomaathan, että nimenomaisesti MLL Seinäjoen toimintaan tarkoitettu lahjoitus tulee osoittaa suoraan paikallisyhdistykselle. Yleisesti Mannerheimin Lastensuojeluliitolle osoitetut lahjoitukset kohdentuvat liiton yleiseen toimintaan. Paikallisyhdistyksiä tukemalla kohdennat lahjoituksen suoraan paikalliseen työhön!

Jos haluat lahjoittaa MLL Seinäjoen toimintaan, voit aina olla yhteydessä suoraan yhdistykseen tai puheenjohtajaan.

Tavoitat meidät sähköpostitse yhdistys@mllseinajoki.fi ja puhelimitse 045 262 4281.

Lämmin kiitos tuestanne!