Kuinka lahjoitan?

Toimintansa tukemiseksi MLL Seinäjoki voi sääntöjensä perusteella vastaanottaa rahalahjoituksia ja testamenttauksia.

Lahjoitukset ovat pitkällä aikavälillä auttaneet merkittävästi yhdistystä ylläpitämään monipuolista toimintaa. Lahjoituksen voi osoittaa johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai yleislahjoituksena, jolloin yhdistys päättää itse, kuinka lahjoitus kohdennetaan.

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys ry on yleishyödyllinen yhdistys, jolloin lahjoitukset ovat verovapaita sekä lahjoittajalle että vastaanottajalle. Huomaathan, että MLL Seinäjoen toimintaan tarkoitettu lahjoitus tulee osoittaa suoraan paikallisyhdistykselle.

Jos haluat lahjoittaa MLL Seinäjoen toimintaan, olethan yhteydessä suoraan yhdistykseen tai puheenjohtajaan!

Tavoitat meidät sähköpostitse yleisosoitteestamme seinajoen.yhdistys (at) mll.fi tai puhelimitse 045 262 4281.

Lämmin kiitos tuestanne!