Iltaperhekahvila

Iltaperhekahviloita ei järjestetä henkilöstöresurssin vähäisyyden vuoksi syksyllä 2020.

Joka toinen torstai kokoontuu paljon toivottu iltaperhekahvila kun koronatilanne sen sallii. Voit tulla syömään koko perheellä, viettämään luppoaikaa lastesi kanssa, näkemään muita lapsiperheitä, leikkimään ja vaikkapa nauttimaan valmiin päivällisen tai kupin kahvia.


Iltaperhekahvilassa mukana Seinäjoen seurakunnan lastenohjaajat järjestämässä koko perheelle yhteisen hetken klo 18.30-19.00. Yhteisissä hetkissä esimerkiksi kertomuksia, laululeikkejä, satuhierontaa ja pöytäteatteria.


Tarjolla pieneen hintaan päivällistä!  Olemme saaneet kanssamme yhteistyöhön Seinäjoen kaupungin alueen kouluja sekä muita ruokapaikkoja, jotka lahjoittavat Iltaperhekahvilaan lounaan ylijäämäruoan, joka hyödynnetään ekologisesti tarjoamalla perheille eteenpäin!


Ruoan hinta on 1,50 €/aikuinen ja 1,00 €/lapsi. Ruokaa on tarjolla sen verran kuin sitä kulloinkin saamme. Yleensä kuitenkin ihan reilusti :)                                                       

Maksulla katamme muita kuluja ruokailuun liittyen.

Perheiden ajatuksia Iltaperhekahvilasta:

"Miten ihanaa on työpäivän päätteeksi välillä lähteä lasten kanssa kerhoilemaan! Saa annettua kaiken aikansa lapsille ja heidän kanssaan leikkimiseen. Esteenä ei ole silloin pyykkäämiset ym kiireet!"