Kivirikon tilojen vuokraus

Mannerheimin lastensuojeluliiton Perhetalo Kivirikosta Seinäjoelta (Puskantie 36 C) voit vuokrata viehättävän ja tunnelmallisen miljöön perhejuhliisi ja muihin tilaisuuksiin. Varauksia voidaan tehdä kalenterissamme oleviin vapaisiin iltoihin ja viikonloppuihin.

Tiloissamme on pöydät ja tuolit 55 aikuiselle, kuusi syöttötuolia ja lisäksi matalat lastenpöydät ja tuolit kuudelle lapselle. Tiloja vuokratessasi voit järjestää talon kalusteet tilaisuuteen sopivaksi ja juhlan jälkeen palauttaa ne takaisin omille paikoilleen.

Keittiö vastaa tavanomaista kotikeittiötä. Siellä on iso jääkaappi, pakastin, induktioliesi ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni sekä 2 kahvin- ja vedenkeitintä. Meiltä löytyy myös astiat 50 hengelle. Vuokralainen voi itse tehdä tarjoilut juhliinsa tai tilata pitopalvelun tarjoiluineen ja astioineen alan yrityksistä.

Vuokraa meiltä myös valkoiset puolipellavaiset damastijuhlaliinat. Hinta jäsenille 50€ ja muille 70€. Me huolehdimme liinojen pesettämisestä ja mankeloinnista.

Kivirikon vuokrahinnat:

• maks 4 tuntia   50 € jäsenet    / 70 € muut
  • maks 6 tuntia   80 € jäsenet   / 110 € muut
  • 6 – 12  tuntia   130 € jäsenet / 160 € muut
  • vuorokausi       200 € jäsenet / 230 € muut
  • viikonloppu      400 € jäsenet / 440 € muut (esimerkiksi pe klo 18 – su klo 18 asti)
  • MLL Pohjanmaan piirin yhdistykset voivat vuokrata tiloja veloituksetta yhdistyksensä toimintaan

Lisätiedot ja yhteydenotot ma-pe klo 9-15

email: vuokraustoiminta.seinajoen.yhdistys@mll.fi

HUOMIO! Uusia tilavarauksia otetaan vastaan ja käsitellään jälleen 3. elokuuta alkaen.