Lapsiparkki

MLL Seinäjoki tarjoaa lapsiperheille ainutlaatuista mahdollisuutta lastenhoidossa! Lapsiparkkia voi käyttää lyhytaikaiseen ja tilapäiseen hoidontarpeeseen, olipa kyseessä sitten vanhemman lääkärikäynti, pankkiasiat, kauppareissu, opiskelu, työjutut tai päiväunet.

Perhetalo Kivirikon lapsiparkki on avoinna ti-pe 9-15 osoitteessa Puskantie 36c Seinäjoki

Lapsia hoitaa koulutettu lastenhoitaja. Jokainen lapsi huomioidaan yksilönä kehitystä ja kasvua tukien. Lapsiparkissa touhutaan lähinnä lapsen toiveiden mukaisesti leikkien, pelaillen ja yhdessä aikaa viettäen. Perhetalossa on usein myös leikkikavereita.

Lapsiparkki on suosittu palvelu ja hoitoaika kannattaakin varata ennakkoon, jos haluaa varmistaa, että mukaan mahtuu. Soita 045 2624281.

Lapselle voi laittaa pientä evästä mukaan. Omia astioita ei tarvita. Perhetalossa on myös jääkaappi asiakkaiden käyttöön ja ruoka voidaan lämmittää mikrossa.

Ps.Ethän tuo sairasta lasta hoitoon.

ENIMMÄISHOITOAJAT

10-12 kk ikäiset    1,5 tuntia
1-2 -vuotiaat             3 tuntia
yli 2-vuotiaat     ei aikarajaa

HOITOMAKSUT

MLL jäsenet:
   1 lapsi                         4 €/h
   2 tai useampi lapsi   6 €/h

Muut:
   1 lapsi                         7 €/h
   2 tai useampi lapsi   9 €/h

Muistathan esittää voimassa olevan jäsenkortin maksaessasi.

TERVETULOA!